Tienerkamp BreakOut – Zorg voor elkaar

Van maandag 18 t/m vrijdag 22 juli

di 05 juli 2022 11:13

Van maandag 18 t/m vrijdag 22 juli 2022 is het katholieke tienerkamp BreakOut van Bisdom Haarlem-Amsterdam! Deze zomer met het thema ‘Zorg voor elkaar’. Ben je tussen de 12 en 18 jaar dan ben je van harte welkom! Ben je iets ouder en heb je hier ook wel behoefte aan of zou je graag in de leiding willen helpen, stuur dan een mailtje.

Wat gaan we doen?

Zoals gebruikelijk starten we het kamp in onze eigen deelgroep met het verhaal van onze patroonheilige voor de deelgroep. Jullie maken creatief een vlag en toneelstuk over de heilige. De dagen zijn verder gevuld met verschillende soorten gebed, catechese, sport en spel.

Dinsdagmiddag maak je je op voor een middag vol met waterspellen met steevast buik glijden. Woensdagavond kun je heerlijk bezinnen in de aanbidding bij Jezus en alles wat tussen jou en God instaat in de biecht brengen. Donderdag ben je lekker onder de mensen van je eigen geslacht. Hoe gedraag je je als vrouw, waar ben je toe geroepen? Hoe houd je als man jouw hormonen in bedwang en zorg je voor genoeg uitdaging? ’s Avonds strijden de jongens en meiden tegen elkaar. Vrijdag word je weer uitgezonden naar onze eigen woonplaatsen en levens.

Met een afsluitende Mis met de ouders en een gezellige maaltijd komt het kamp ten einde.

Praktisch

Het tienerkamp BreakOut start op maandag 18 juli om 14.00 uur met een H. Mis voor alle tieners en ouders. We slapen in tenten, dus neem een luchtbed/matje en slaapzak mee. Het programma is in het Julianaklooster. In het gebouw zijn BHV-ers aanwezig in geval van calamiteiten. De begeleiders van het tienerkamp handelen volgens de gedragscode pastoraat en zijn allen in het bezit van een VOG.

Voor de indeling van de groepen en de communicatie naar u als ouder en tiener hebben we persoonsgegevens nodig. Bij aanvang van het kamp vragen we u om het toestemmingsformulier voor gebruik van persoonsgegevens en beeldmateriaal door beide ouders ondertekend (of bij 16+ door jouzelf) in te leveren. We houden ons aan de privacyverklaring van het bisdom.

Details

  • Wie: 12-18 jaar
  • Wat: Katholiek tienerkamp BreakOut
  • Waar: Hoogeweg 65, Heiloo (Julianaklooster)
  • Wanneer: Maandag 18 juli – vrijdag 22 juli
  • Kosten: €85,- per persoon (mocht er een financiële drempel zijn dan kunt u dit aangeven via een mail naar  info@jongbisdomhaarlem.nl )

Het Grootseminarie Sint Willibrord is het grootseminarie van het bisdom Haarlem-Amsterdam.

Priesters voor de Nieuwe Evangelisatie. Gevormd in het hart van de Kerk. Met Maria als onze Moeder.

Volg ons op social media

Doe het getijdengebed

Steun ons met uw donatie

Design & creatie: Impulsar