Roepingenweekend

Weekend van 14 t/m 16 oktober 2022

zo 03 juli 2022 15:28

God roept ons allemaal. Soms lijkt het alsof Hij fluistert. Of zouden wij meer ons best moeten doen om zijn stem te kunnen verstaan?

Andere jongeren ontmoeten om je met hen te oriënteren op je roeping. Na het succes van vorig jaar worden er dit jaar twee roepingenweekenden georganiseerd! Een weekend om je nog verder te verdiepen in je eigen roeping, om nog meer kennis op te doen van ons katholieke geloof, en om vriendschap met gelovige leeftijdsgenoten te laten groeien.

Organisatie

Het weekend van 14 t/m 16 oktober 2022, het laatste weekend van de vroege herfstvakantie en het eerste weekend van de late herfstvakantie is er weer een roepingenweekend. Het roepingenweekend wordt georganiseerd door Bisdom Groningen-Leeuwarden maar staat open voor jongeren afkomstig binnen en buiten het bisdom.

Praktisch

Er wordt een eigen bijdrage van € 40 per persoon gevraagd. Als dit een probleem is, kun je dit gerust aangeven. Wij zoeken contact over de coronaregels via de app. Speciale wensen voor het eten, bijvoorbeeld dieetwensen of vegetarisch, kun je vooraf aangeven. De keuken houdt hier dan rekening mee.

Aanmelden

Aanmelden kan tot één week van tevoren bij:

Verblijfslocatie

  • Kongregation der Franziskanerinnen vom hl. Maryrer Georg zu Thuine
    Klosterstrasse 14, D-49832 Thuine
  • Gastenzuster: zuster Maria Christin
  • Website: www.franziskanerinnenthuine.de

Het Grootseminarie Sint Willibrord is het grootseminarie van het bisdom Haarlem-Amsterdam.

Priesters voor de Nieuwe Evangelisatie. Gevormd in het hart van de Kerk. Met Maria als onze Moeder.

Volg ons op social media

Doe het getijdengebed

Steun ons met uw donatie

Design & creatie: Impulsar