Roepingenweekend Thuine

20 t/m 22 augustus 2021

do 08 juli 2021 14:54

Bisdom Groningen-Leeuwarden organiseert van 20 t/m 22 augustus 2021 een roepingenweekend in het Franciscanessenklooster te Thuine, Duitsland. Eerder was dit weekend gepland van 16 t/m 18 oktober 2020, maar werd toen door Corona geannuleerd. Het weekend is bedoeld voor jonge mannen uit alle Nederlandse bisdommen die graag hun roeping willen overwegen.

Roeping

God roept ons allemaal. Soms lijkt het alsof Hij fluistert. Of zouden wij meer ons best moeten doen om zijn stem te kunnen verstaan?

Andere jongeren ontmoeten om je met hen te oriënteren op je roeping. Na het succes van 2019 wordt er ook dit jaar een roepingenweekend georganiseerd. Een weekend om je nog verder te verdiepen in je eigen roeping, om nog meer kennis op te doen van ons katholieke geloof en om vriendschap met gelovige leeftijdsgenoten te laten groeien.

Aanmelden

Voor het weekend van 2020 waren 50 aanmeldingen. Oorspronkelijk was het aantal deelnemers voor het weekend in 2021 beperkt tot 22, maar onlangs hebben de zusters ruimte gegeven voor meer.

Meld je zo snel mogelijk aan!

  • Johan Krijnsen
    06 – 2524 8674
    johankrijnsen@hotmail.com

Het Grootseminarie Sint Willibrord is het grootseminarie van het bisdom Haarlem-Amsterdam.

Priesters voor de Nieuwe Evangelisatie. Gevormd in het hart van de Kerk. Met Maria als onze Moeder.

Volg ons op social media

Doe het getijdengebed

Steun ons met uw donatie

Design & creatie: Impulsar