Priestervakantie Oostenrijk

Donderdag 28 juli t/m woensdag 3 augustus 2022

wo 08 september 2021 12:26

Priesters zijn van harte uitgenodigd om in de zomer van 2022 mee te gaan op de priestervakantie die ieder jaar vanuit Het Grootseminarie wordt georganiseerd. De bestemming wordt deze keer Lermoos in Oostenrijk. U verblijft in het viersterren hotel Edelweiss, vlak bij de bekende berg de Zugspitze!

U krijgt een eigen kamer met douche en toilet in combinatie met halfpension aangeboden. ’s Ochtends is er om 7.30 uur een gezamenlijke Eucharistieviering met lauden in de schitterende dorpskerk, die vanaf het hotel wandelend in 10 minuten is te bereiken. Na de H. Mis kunt u in uw hotel genieten van een wel zeer uitgebreid ontbijtbuffet, warm en koud. ’s Avonds kunt u om 19.00 uur in het hotel aan de vespers deelnemen. Aansluitend is de gezamenlijke avondmaaltijd.

Dorpskerk van Lermoos

Nadruk op vakantie

De reis is uitdrukkelijk opgezet als vakantie en niet als retraite. Gedurende de week zijn er uitstapjes voor de hele groep. Het staat u echter volledig vrij elke dag op uw eigen wijze in te vullen. Er is keuze genoeg. Houdt u van cultuur, dan ligt Innsbruck niet ver weg. Bent u sportief aangelegd, dan zijn er prachtige bergwandelingen te maken. Wilt u heerlijk ontspannen, dan biedt het hotel een binnen- en buitenzwembad en sauna. Badjassen en handdoeken worden u gratis ter beschikking gesteld. Ook een fitnessruimte ontbreekt niet in het hotel.

Het buitenzwembad van het hotel

Gezamenlijk afreizen per auto

Zoals gebruikelijk adviseren we om met elkaar in auto’s af te reizen naar Lermoos. Te zijner tijd ontvangt u de lijst met deelnemers inclusief contactgegevens zodat u een en ander onderling kunt afstemmen. De afstand vanaf Amsterdam naar Lermoos is ongeveer 850 kilometer. Op de donderdagavond van 28 juli wordt u verwacht voor het eerste gezamenlijke diner. U kunt gratis parkeren bij het hotel. Het hotelpersoneel helpt u graag met uw bagage. Woensdagochtend 3 augustus na het ontbijt is het vertrek.

Hotel Edelweiss

Prijs en opgave

De priestervakantie kunnen we u aanbieden voor de prijs van slechts € 650. De reissom is exclusief vervoer. Opgave is mogelijk tot 28 juni 2022 per e-mail via pklaver@willibrordseminarie.nl , met vermelding van uw adresgegevens en telefoonnummer. Mocht u een voedselallergie hebben, wilt u dit dan ook doorgeven bij aanmelding?

Het uitgebreide ontbijtbuffet

Wacht niet te lang met aanmelden, want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Contactpersoon is de heer P. Klaver, bereikbaar via telefoonnr. 072-505 1073. Mocht u nog verdere vragen hebben, dan kunt u tijdens kantooruren contact met hem opnemen.

Gegevens van het hotel

Hotel Edelweiss

Hotel Edelweiss
Familie Gerber GmbH & Co KG
Danielstrasse 7 | A – 6631 Lermoos
Tiroler Zugspitzarena | Austria
Tel.: +43(0)5673-2214
www.edelweiss.at

Het schitterende uitzicht op een bergwandeling
Innsbruck

Het Grootseminarie Sint Willibrord is het grootseminarie van het bisdom Haarlem-Amsterdam.

Priesters voor de Nieuwe Evangelisatie. Gevormd in het hart van de Kerk. Met Maria als onze Moeder.

Volg ons op social media

Doe het getijdengebed

Steun ons met uw donatie

Design & creatie: Impulsar