Op missie in Holland: Wat is jouw missie?

Oriëntatieweekend van 10 t/m 12 maart 2023

do 19 januari 2023 15:25

Van 10-12 maart zal weer het jaarlijkse Oriëntatieweekend gehouden worden op het seminarie in Heiloo. Het oriëntatieweekend is een uitgelezen kans om meer zicht te krijgen op wat God van jouw vraagt in je leven en hoe je hier op wilt antwoorden. Of Hij je misschien roept om Priester te worden, of dat Hij een ander pad met je voor heeft.

Op vrijdagavond zullen we aansluiten bij de jongeren activiteit van het heiligdom: Meet & Greet the Lord. Met pizza, inleiding, aanbidding, biechtgelegenheid en ontmoeting. Op zaterdag zullen we uitwisselen met elkaar, een rondleiding houden, de Mis vieren en naar Amsterdam gaan om onze spirituaal te bezoeken.

Zondagmorgen zal de Mis in de Bavo kathedraal in Haarlem zijn en ontmoeten we de bisschop. Een gevarieerd programma dus met veel ruimte voor vragen, ontmoeting en gebed. Het hele weekend duurt van vrijdag 15.30 tot zondag 15.00 uur.

Maar mocht je verhinderd zijn voor een stukje, laat dit je niet weerhouden om toch te komen. Er zijn geen kosten aan verbonden en overnachting is in het Gastenhuis van het klooster.

Aanmelden

Voor opgave en in­for­ma­tie kun je terecht bij rector Jeroen de Wit.

Het Grootseminarie Sint Willibrord is het grootseminarie van het bisdom Haarlem-Amsterdam.

Priesters voor de Nieuwe Evangelisatie. Gevormd in het hart van de Kerk. Met Maria als onze Moeder.

Volg ons op social media

Doe het getijdengebed

Steun ons met uw donatie

Design & creatie: Impulsar