Nieuws

Stavenconferentie

Maandag 18 oktober is op ons seminarie in Heiloo de jaarlijkse Stavenconferentie gehouden. Dit is een jaarlijks treffen van stafleden van alle priesteropleidingen en seminaries van Nederland.

Lees verder

Oktober 2021

De herfsteditie van ons Willibrord Magazine.

Lees verder

CD ‘Kom, Immanuel’

Het Schola Cantorum, een koor van seminaristen van het bisdom Haarlem-Amsterdam, heeft een CD uitgebracht: ‘Kom, Immanuel’.

Lees verder

Koperen jubileum Arnold Dijkman

Maandagmorgen is het 12½-jarig jubileum gevierd van Arnold Dijkman als medewerker van het heiligdom Onze Lieve Vrouw ter Nood.

Lees verder

Roepingenweek 2021

Ik ben de weg, de waarheid en het leven. (...) Wie in Mij gelooft, zal ook zelf de werken doen die Ik doe. (Joh 14. 6,12) Kom op 13 november 2021 naar de Roepingen Bewustwordings Middag Heiligdom onze lieve vrouw ter Nood, Hoogeweg 65, Heiloo.

Lees verder

Baccalaureaatsexamen met lof

Afgelopen woensdag 6 oktober hebben Josue Enmanuel Mejia Sanchez en Wim Balk het Baccalaureaatsexamen gedaan. Zij zijn hier beide mooi voor geslaagd; Josue Cum Laude en Wim Magna Cum Laude. Het Baccalaureaatsexamen is de afronding van de studie Theologie, voor Josue als voorbereiding op het priesterschap en Wim Balk is reeds permanent diaken in de regio van Hilversum. Josue heeft zijn studie aan het seminarie St. Willibrord gevolgd en Wim aan het Bonifatiusinstituut.

Lees verder

Start studiejaar 2021-2022

De seminaristen van Heiloo beginnen het studiejaar altijd met een retraite. Die werd dit keer net als vorige jaar gehouden in Priorij Nazareth in het Limburgse Tegelen, bij de zusters Benedictinessen van de Altijddurende Aanbidding van het Allerheiligst Sacrament.

Lees verder

Gebedsdag voor roepingen

Afgelopen zaterdag 3 juli heeft de jaarlijkse Gebedsdag van de Gebedskring van het seminarie plaatsgevonden. De dag was goed bezocht met ca. 135 mensen, waarschijnlijk ook wel omdat vorig jaar de dag niet door heeft kunnen gaan.

Lees verder

Meet & Greet the Lord

Vrijdag 13 november 2021

Lees verder

Kom op bezoek bij onze moeder, Maria

Overzicht van onze gebedstijden

Maria roept ons, zij wilt ons naar Jezus brengen. Kom gewoon langs op bezoek of kom een dagje meedraaien met ons.

Lees verder

WJD@Home – Ameland

Weekend van 14 t/m 16 januari 2022

In het weekend van 14-16 januari 2022 zijn jongeren uitgenodigd voor de landelijke WJD@Home. Dit evenement wordt gehouden op Ameland voor jongeren van 15 jaar en ouder.

Lees verder

Adoration under the stars

Vrijdag 2 juli van 18.00 tot ~22.30 uur

Eucharistische Aanbidding in de buitenlucht voor jongeren van 16 tot 30 jaar.

Lees verder

Het Grootseminarie Sint Willibrord is het grootseminarie van het bisdom Haarlem-Amsterdam.

Priesters voor de Nieuwe Evangelisatie. Gevormd in het hart van de Kerk. Met Maria als onze Moeder.

Volg ons op social media

Doe het getijdengebed

Steun ons met uw donatie

Design & creatie: Impulsar