Koperen jubileum Arnold Dijkman

di 12 oktober 2021 16:02

Maandagmorgen is het 12½-jarig jubileum gevierd van Arnold Dijkman als medewerker van het heiligdom Onze Lieve Vrouw ter Nood.

Arnold is in 2008 in dienst getreden van het heiligdom toen het Julianaklooster na een grondige verbouwing vrijwel klaar was om geopend te worden. Deze is toen in 2009 officieel geopend als Missionair Centrum. Sinds 2016 is hier ook het Grootseminarie St. Willibrord gevestigd. Zowel de leefgemeenschap van de seminaristen die niet bij het Neocatechumenaat zijn is hier nu gevestigd, als ook de opleiding voor alle seminaristen (ook deze van het Neocatechumenaat).

Het jubileum is gevierd met een plechtige H. Mis ter ere van St. Jozef, tot wie Arnold veel devotie heeft, al is natuurlijk de gedachtenis van de dag, de H. Paus Johannes XXIII ook wel aan bod gekomen. Na de Mis was er nog een gezellig koffiemoment met allen in de refter. Arnold is zo gezegd de huismeester van zowel het klooster als het hele heiligdom. Een onmisbare steun voor het heiligdom, als ook, op indirecte wijze dan, voor het seminarie.

Het Grootseminarie Sint Willibrord is het grootseminarie van het bisdom Haarlem-Amsterdam.

Priesters voor de Nieuwe Evangelisatie. Gevormd in het hart van de Kerk. Met Maria als onze Moeder.

Volg ons op social media

Doe het getijdengebed

Steun ons met uw donatie

Design & creatie: Impulsar