Kerstdiner 2021

wo 15 december 2021 21:47

Woensdagmiddag 15 december hebben wij op het seminarie, in aanwezigheid van Mgr. Hendriks, het jaarlijks Kerstdiner gehouden. Alle seminaristen, zowel van Heiloo als van Nieuwe Niedorp, waren hierbij aanwezig, afgezien van één seminarist die reeds naar India is afgereisd voor Kerstmis. Verder waren alleen de directe vormers aanwezig en een diaken en priester die ook wekelijks bij ons komen voor Nederlandse les. In verband met de corona maatregelen kon de verdere staf er helaas niet bij zijn.

Muzikaal werd het mooi opgeluisterd door onze muziekdocent pastoor Alvaro met enkele seminaristen als kerstkoortje. Er werd een mooie mix van internationale kersliedjes gezongen van zowel in het Nederlands, Italiaans en Spaans, als in het Kroatisch en Maltees. Het eten was weer voortreffelijk verzorgd door de Italiaans georiënteerde koks van het Gastenhuis OLV ter Nood. Kortom, het was een waar feest.

Aankomende vrijdag is de laatste lesdag, dan zullen de seminaristen, voor zover mogelijk voor twee weken naar hun familie gaan voor het kerstreces.

Zalig Kerstmis alvast voor eenieder.

Rector Jeroen

Het Grootseminarie Sint Willibrord is het grootseminarie van het bisdom Haarlem-Amsterdam.

Priesters voor de Nieuwe Evangelisatie. Gevormd in het hart van de Kerk. Met Maria als onze Moeder.

Volg ons op social media

Doe het getijdengebed

Steun ons met uw donatie

Design & creatie: Impulsar