Contact

Wij hebben graag persoonlijk contact met jongeren die op zoek zijn naar wat God van hen vraagt. Misschien heb je vragen rondom je roeping, je levensweg, heb je interesse in een rondleiding, ben je in voor een kennismaking of heb je gewoon behoefte aan een gesprek.

Neem dan contact op met het seminarie of rechtsreeks met de rector, Jeroen de Wit:

Het seminarie

Telefoon 072 505 1288

e-mail info@wil­li­brord­semi­narie.nl

Rector Jeroen de Wit

Telefoon 06 4012 5490

e-mail rector@willibrordseminarie.nl

Adres

Grootseminarie St. Willibrord
Hoogeweg 65
1851 PJ Heiloo

Ben je in de buurt? Kom eens een keer langs! Of meld je aan bij een van onze activiteiten.

Route­be­schrij­ving

Het Groot­semi­narie St. Wil­li­brord is gehuisvest in het voor­ma­lige Juliana­kloos­ter in Heiloo. Het klooster staat op het terrein van bede­vaartsoort Onze Lieve Vrouw ter Nood.

Vanuit het noor­den – Alkmaar kunt u het beste de Kennemer­straatweg (N203) volgen totdat u rechtsaf de Kapellaan kunt inslaan. Ver­vol­gens slaat u aan het einde van de weg linksaf en bevindt u zich op de Hoogeweg. Na 200 meter staat het Juliana­kloos­ter aan de rechter­kant.

Op de A9 vanuit het zui­den kunt u het beste afslag 10 – Castricum / Uitgeest nemen en aan het einde van de afrit rechtsaf slaan op de Provincialeweg (N203). Na 8,4 km slaat u linksaf de Kapellaan in. Ver­vol­gens slaat u aan het einde van de weg linksaf en bevindt u zich op de Hoogeweg. Na 200 meter staat het Juliana­kloos­ter aan de rechter­kant.

NB. Hoogeweg met twee o’s.

Als u Hogeweg 65 Heiloo invoert, lei­den vele navigatie­sys­te­men u naar Hogeweg 65 Limmen en dat is 1300 meter zui­de­lijker dan Hoogeweg 65 Heiloo. De Hoogeweg en de Hogeweg liggen notabene in elkaars verlengde.

Het Grootseminarie Sint Willibrord is het grootseminarie van het bisdom Haarlem-Amsterdam.

Priesters voor de Nieuwe Evangelisatie. Gevormd in het hart van de Kerk. Met Maria als onze Moeder.

Volg ons op social media

Doe het getijdengebed

Steun ons met uw donatie

Design & creatie: Impulsar