Activiteiten

Alle komende activiteiten vanuit het Grootseminarie St. Willibrord en elders. Alles wat interessant is voor jongeren, op zoek naar hun roeping.

Roepingenweek 2021

Ik ben de weg, de waarheid en het leven. (...) Wie in Mij gelooft, zal ook zelf de werken doen die Ik doe. (Joh 14. 6,12) Kom op 13 november 2021 naar de Roepingen Bewustwordings Middag Heiligdom onze lieve vrouw ter Nood, Hoogeweg 65, Heiloo.

Lees verder

Meet & Greet the Lord

Vrijdag 13 november 2021

Lees verder

Kom op bezoek bij onze moeder, Maria

Overzicht van onze gebedstijden

Maria roept ons, zij wilt ons naar Jezus brengen. Kom gewoon langs op bezoek of kom een dagje meedraaien met ons.

Lees verder

WJD@Home – Ameland

Weekend van 14 t/m 16 januari 2022

In het weekend van 14-16 januari 2022 zijn jongeren uitgenodigd voor de landelijke WJD@Home. Dit evenement wordt gehouden op Ameland voor jongeren van 15 jaar en ouder.

Lees verder

Adoration under the stars

Vrijdag 2 juli van 18.00 tot ~22.30 uur

Eucharistische Aanbidding in de buitenlucht voor jongeren van 16 tot 30 jaar.

Lees verder

St. Jorisgroep

Donderdag 14 oktober 2021

Voor jongens van 12 t/m 17 jaar die wel eens wat meer willen weten over het geloof.

Lees verder

Priestervakantie Oostenrijk

Donderdag 28 juli t/m woensdag 3 augustus 2022

Priesters zijn van harte uitgenodigd om in de zomer van 2022 mee te gaan op de priestervakantie die ieder jaar vanuit Het Grootseminarie wordt georganiseerd. De bestemming wordt deze keer Lermoos in Oostenrijk. U verblijft in het viersterren hotel Edelweiss, vlak bij de bekende berg de Zugspitze!

Lees verder

Het Grootseminarie op TV

Woensdag 9 juni - 20.30 uur - RTL4

Op woensdag 9 juni om 20.30 uur zal Het Grootseminarie in Heiloo op TV komen bij het RTL 4 programma De Bauers: bestemming onbekend.

Lees verder

Roepingenweekend Thuine

20 t/m 22 augustus 2021

Bisdom Groningen-Leeuwarden organiseert van 20 t/m 22 augustus 2021 een roepingenweekend in het Franciscanessenklooster te Thuine, Duitsland. Eerder was dit weekend gepland van 16 t/m 18 oktober 2020, maar werd toen door Corona geannuleerd. Het weekend is bedoeld voor jonge mannen uit alle Nederlandse bisdommen die graag hun roeping willen overwegen.

Lees verder

Geestelijke oefeningen voor mannen

Retraite van zondag 13 t/m donderdag 17 juni 2021

De Religieuze Familie van het Mensgeworden Woord houdt een serie retraites in de vorm van Geestelijke Oefeningen van H. Ignatius van Loyola.

Lees verder

Gebedsdag – Wat is roeping?

Zaterdag 3 juli 2021

Het is alweer even geleden dat de laatste gebedsdag van het seminarie plaatsvond op 4 mei 2019. Vorig jaar kon vanwege corona de gebedsdag helaas niet doorgaan, maar voor dit jaar heeft het seminarie een mooie nieuwe datum gevonden. Op zaterdag 3 juli is het weer zover! Dit keer zal de gebedsdag buiten in de tuin van het Julianaklooster plaatsvinden, een prachtige plek die genoeg ruimte biedt om met een grote groep samen de H. Mis te vieren, elkaar te ontmoeten en nader kennis te maken met de seminaristen.

Lees verder

Onderscheidingsdag levenskeuzen

Maandag 24 mei - Heiloo

Het Grootseminarie Sint Willibrord organiseert maandag 24 mei een dag voor jongeren van 16 t/m 28 jaar om hen te helpen bij belangrijke keuzes, zoals: studie, beroep, roeping, relatie, etc. De dag wordt afwisselend opgebouwd met inleidingen, uitwisseling en tijd voor reflectie.

Lees verder

Het Grootseminarie Sint Willibrord is het grootseminarie van het bisdom Haarlem-Amsterdam.

Priesters voor de Nieuwe Evangelisatie. Gevormd in het hart van de Kerk. Met Maria als onze Moeder.

Volg ons op social media

Doe het getijdengebed

Steun ons met uw donatie

Design & creatie: Impulsar